Állattartó Telepek Fejlesztésének Támogatása

Állattartó Telepek Fejlesztésének Támogatása

A KAP programban végre megérkezett az Állattartó telepek felújítására régóta várt lehetőség!

Sőt, nem csak egy, hanem rögtön két különböző támogatási lehetőséggel is pályázhatnak az érdeklődők.

Az Állattartó telepek fejlesztésének támogatása (KAP-RD01a-RD01c-RD01d RD01e-1-24) mellett most már elérhető az Állattartó telepek megújításának támogatása is (KAP-RD01a-RD01c-RD01d-RD01e-2-24).

Amennyiben kérdése lenne a pályázattal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal: töltse ki az űrlapot az oldal alján, kötelezettség nélkül

állattartó telepek
állattartó telepek

Mindkét pályázat arra törekszik, hogy elősegítse az állattartó gazdaságok versenyképességének növekedését, építési projektek és a szükséges állattartási eszközök, gépek, valamint technológiák bevezetése révén.

Ezenkívül a cél az állattartó telepeken fellépő járványos állatbetegségek kockázatának csökkentése, mivel ez továbbra is jelentős problémát jelent a gazdaságok számára.

A támogatás összege akár 5 milliárd forint lehet, és a támogatási intenzitás 50-85% közötti lehet.

AZ IGÉNYELHETŐ TÁMOGATÁS MÉRTÉKE MAXIMUM 5 MILLIÁRD FT

TÁMOGATÁS INTENZITÁSA 50% ÉS 85% KÖZÖTT!!!!

A két pályázat gyakorlatilag azonos, kivéve az igényelhető támogatási összegeket. Ezáltal több gazdaság részesülhet támogatásban, és a kisebb fejlesztésekre pályázóknak is nagyobb esélyük van a sikeres pályázatra.

A támogatás felhaszálásának területei

Kik igényelhetnek támogatást

2024.06.25-TŐL LEHET PÁLYÁZNI!

AZ EHHEZ HASONLÓ PÁLYÁZATOK KERETÖSSZEGE PÁR NAPON BELÜL KIMERÜL, EZÉRT MIELŐBB VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT ÉS VÉGEZZÜK EL AZ ELŐKÉSZÜLETEKET!

Kezdjük el a közös munkát és biztonsággal készüljünk elő pályázatával!!

Mivel az érdeklődés az elmúlt években igen nagy volt a hasonló pályázatok, finanszírozási lehetőségek iránt, így érdemes minél hamarabb elindítani a folyamatot.

Mi készen állunk!

Jelentkezzen most, hogy az első között adhassa be pályázatát.

napelem