Feldolgozó üzemek komplex fejlesztésének támogatása

Feldolgozó üzemek komplex fejlesztésének támogatása

Bejelentették a „Feldolgozó üzemek komplex fejlesztésének támogatása” (KAP-RD04ARD04B-1-24) pályázatot a nagyobb élelmiszeripari vállalkozások számára.

A kisebb cégekről sem feledkeztek meg, hiszen a „Feldolgozó üzemek fejlesztésének támogatása” (KAP-RD04aRD04b-2-24) pályázat kevesebb kötelező vállalással és könnyített feltételekkel kínál támogatást számukra.

Ha bármilyen kérdése van a pályázattal kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot: töltse ki az oldal alján található űrlapot mindenféle kötelezettség nélkül:

feldolgozó üzemek

Az igényelhető támogatás akár 5 milliárd Ft

a támogatási intenzitás 50% és 70% között!

Az alábbi pályázatok mindkét feldolgozóüzemre vonatkoznak, és céljuk az élelmiszer-feldolgozás hatékonyságának növelése, a mezőgazdasági termékek értéknövelése és a piacra jutás elősegítése különböző technológiai fejlesztésekkel.

Továbbá, kiemelt cél az energia-önellátás fokozása és az energiafüggőség csökkentése, amelyeket környezetbarát technológiák alkalmazásával kívánnak megvalósítani.

A pályázatokat két célterületre osztották: az 1. célterület a mezőgazdasági termékek értéknövelését és a piacra jutást elősegítő technológiai fejlesztéseket támogató beruházásokra irányul, míg a 2. célterület a mezőgazdasági termékek értéknöveléséhez kapcsolódó zöld beruházásokat támogatja. Az előleg igénylésére is lehetőség van, a meghatározott támogatási összeg legfeljebb 25%-áig.

feldolgozó üzemek

Kik vehetik igénybe a támogatást?

Olyan Magyarországon székhellyel, vagy fiókteleppel rendelkező vállalkozások pályázhatnak, akik rendelkeznek a támogatási kérelem benyújtását megelőző 1 teljes lezárt üzleti évvel.

NINCS IDŐ KÉSLEKEDÉSRE,VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, MI SEGÍTÜNK!

Töltse ki az alábbi űrlapot, és kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessék a további részleteket!

Vegye igénybe a támogatást a mi segítségünkkel!

napelem