Otthonfelújítási Támogatás 2024

Otthonfelújítási Támogatás 2024

Az otthonfelújítási támogatás keretében egy 7 millió Ft-os pályázat esetén akár 3,5 millió Ft vissza nem térítendő támogatás is elérhető kamatmentes részletfizetéssel, ami nagyszerű lehetőség a projekt finanszírozására. Nem érdemes kihagyni ezt a remek alkalmat! Ha úgy dönt, hogy pályázik, mi részletesen és őszintén tájékoztatjuk Önt az összes vonatkozó előnyről és hátrányról.

Célunk, hogy kizárólag olyan projekteket valósítsunk meg, amelyek végeredménye mindkét fél számára pozitív élményt jelent. Biztos lehet benne, hogy minden információt megkap tőlünk a sikeres megvalósításhoz.

Otthonfelújítási támogatás

Az igényelhető támogatás akár 3,5 millió Ft is lehet.

7 millió Ft-os pályázat esetén!

otthonfelújítási támogatás

Az 1990 végéig megépült ingatlanok energetikai korszerűsítését összesen akár 7 millió forint állami hozzájárulás segíti. Jó hír, hogy a vezetékes földgázhálózatra kötöttség kikerült a feltételek közül! A pályázati lehetőség az életvitelszerűen lakott, egy és többcsaládos családi házakban tervezett beruházásokra vehető igénybe. A kormány összesen 108 milliárd forintos keretösszegből vissza nem térítendő támogatást és kamatmentes hitelt nyújt családi házak energiahatékonyságának a javítására.

Legyünk mi a  generál kivitelezője, és mi minden feladatot átvállalunk öntől, hogy kényelmessé és átláthatóvá tegyük ön számra a támogatás felhasználást.

Az alábbi tevékenységekre használható fel a pályázaton elnyert összeg:

  • Gázfűtés korszerűsítés
  • Hőszigetelés
  • Használati melegvíz rendszer korszerűsítés
  • Nyílászáró csere

NE HABOZZON! MI SEGÍTÜNK!

FIGYELEM!
A támogatást 2024. június 3-tól lehet igénybe venni! A támogatást azonban csak azok használhatják fel, akik otthonukban a felújítással elérnek legalább 30%-os energia hatékonyságot, és ezt hivatalos energetikai tanúsítvány is igazolja.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Töltse ki az alábbi űrlapot, és kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessék a további részleteket!

Vegye igénybe a támogatást a mi segítségünkkel!

napelem