RÓLUNK

Munkánk a hivatásunk. A precizitást a minőséggel ötvözve igyekszünk minden egyes feladatot úgy elvégezni, hogy maximális elégedettség és 100% minőség zárjon minden egyes folyamatot. 

ajanlott_ceg_150
tisztesseges_vallalkozas_150
megbizhato_vallalkozas_150
mnnsz_150

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Cégünkben dolgozó kollégáink összességében több 1000 napelemes rendszer megvalósulásában működtek közre. A kezdetektől arra törekedtünk, hogy megbízható, hosszú távú megoldást kínáljunk a napelemes rendszerek és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások terén.
Kollégáink és vezetőségünk kitartó munkájának köszönhetően mára országos vállalattá váltunk. Ismerve a szegmens igényeit csak a legmegbízhatóbb és legismertebb márkákkal dolgozunk, ilyen például a nemzetközi szinten is kiemelkedő Solar Edge, Huawei és Fronius, Growatt, Trina, Longi márkák.
Szakembereink 5-15 éves tapasztalattal rendelkeznek a napelemes iparágban mind értékesítés mind telepítés tekintetében. A technikai fejlődésnek és szakembereink tapasztalatának köszönhetően megrendelőink számára kimagasló és komplex szolgáltatást nyújtunk a kisebb napelemes rendszerek, a napelemparkok és a komplex energetikai megoldások területén.
Küldetésünknek tartjuk, hogy minél több helyre juttassuk el a legkézenfekvőbb megújuló energia fajtát: a napenergiát. Rendkívül fontosnak tartjuk a környezettudatos otthonok és ipari felhasználás kialakítását a közös jövőnkre fókuszálva. Szeretnénk a fenntartható növekedés és energiaváltozás alapját jelentő szemléletet minél jobban a hétköznapokba emelni.
Együtt dolgozunk minden olyan nyitott gondolkodású energia felhasználóval akik, anyagi kötelezettségeiken felül másra is fordíthatják a figyelmüket, élvezhetik a hétköznapjaikat, előre látóan tervezhetnek, és kiaknázzák ezt a korlátlan energia forrást. Az ERSTE SOLAR a Magyar Napelem Napkollektor Szövetség és a Magyar Napelem Iparági Egyesület tagja, továbbá TISZTESSÉGES VÁLLALKOZÁS TANUSÍTVÁNY 2023, Megbízható Vállalkozás 2023 és a HVG & CÉGINFORMÁCIO.hu AJÁNLOTT CÉG elismerő díjainak birtokosa!

EREDMÉNYEINK SZÁMOKBAN

sustainable-home_1502321
0

TELEPÍTETT RENDSZER

megtakaritas
0

TONNA CO2 MEGTAKARÍTÁS

trademark
0

ÉV TAPASZTALAT

letoltes
5

m² NAPELEM

production
0

MEGTERMELT ENERGIA (kWh)

EREDMÉNYEINK

Amire büszkék vagyunk: